Sider

onsdag den 2. april 2014

Grove pandekager med krydret bønnefyld

Grove pandekager er altid et hurtigt og lækkert hit. Og med dette krydret proteinrige bønnefyld, så er det næsten det ultimative vegetariske efter-træningsmåltid. 



Grove wraps med bønnefyld
Ingredienser
Ca. 4 grove pandekager 

Bønnefyld:
  • 200 g tørrede bønner (eller en hel dåse) 
  • 1 fed hvidløg
  • Saften fra en citron
  • Lidt groft salt
  • Lidt spidskommen
  • 1 tsk. paprika 
  • 1/2 dl vand
  • 1 spsk. rapsolie
Grøntsagsfyld:
  • 1/2 agurk
  • 2 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • En par håndfulde spinatblade
  • En håndfuld tørrede tomater
Fremgangsmåde

Bønnerne blendes med resten af ingredienserne og smages til med krydderier, citronsaft og hvidløg.

Grøntsagerne vaskes godt og skæres fint i strimler.

Fordel bønnefyldet på pandekagerne og grøntsagerne lægges ovenpå.

De soltørrede tomater skæres i passende stykker og drysses hen over grøntsager og bønnefyld.

Rul din pandekager sammen - og haps! Klar til at spise.

Image: Thekitchentwist

Ingen kommentarer:

Send en kommentar