mandag den 31. marts 2014

Grove madpandekager


Grove madpandekager eller wraps kan bruges til alle måltider. Her er min favoritopskrift - perfekt til den hurtige aftensmad, lune morgenmad eller lækre frokost. 
Grove pandekager - gode til alle måltider

Mon ikke de fleste danskere efterhånden er sprunget på den grove bølge? Jeg spiser sjældent andet og her er endnu en grov variant jeg bruger i hverdagen; pandekagen. Super alsidig og lækker.


Og er der flere tilbage fra aftensmaden, så plejer vi at kæmpe om dem til morgenmaden eller madpakken sammen med noget passende fyld.

Ingredienser (ca. 8 pandekager)
  • 250 g grahamsmel 
  • 50 g hvedemel 
  • 4 æg 
  • 6 dl mælk
  • 2 dl vand4tsk salt
  • 2 spsk olie
Fremgangsmåde

Alle ingredienserne røres sammen, og husk at røre godt i skålen hver gang du tager en ny portion til panden. Panden skal være godt varm inden dejen kommer på. Brug lidt olie, hvis du ikke har en smart teflonpande.

Pandekagen skal bages godt inden den vendes - øvelse gør mester.

Image: Madgladmad.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...