fredag den 15. april 2011

Sund opskrift på marokkansk kylling

Heldigvis findes der et væld af velsmagende og sunde opskrifter for alle os, der gerne vil spise sundt. Denne gang afslører jeg opskriften på min personlige livret: Marokkansk kylling. Den er pakket med protein, krydderier og så er det let at lave. Nå ja, og så smager den fantastisk. 

Du skal bruge følgende ingredienser. Nogle kan selvfølgelig undlades, men disse giver det bedste resultat.

Fantastiske marokkansk kylling - haps!
12 stykker kylling
1/2 tsk paprika
1/2 tsk spidskommen
Friskkværnet peber
750 g rødløg i skiver
100 g smør
1/4 safran eller gurkemeje
125 g kikærter7 1/2 hønsebouillon
1/2 deciliter persille
1 spsk citrontimian
250 g kogt ris
Citronsaft

1) Kyllingestykkerne krydres med paprika, spidskommen og peber

2) Kyllingestykkerne og løg steges gyldne i smør i en stegegryde

3) Drys gurkemeje eller safran over, tilsæt kikærter, og hæld bouillon over, så det dækker. Lad simre for jævn varme til kødet er mørt.

4) Lige inden serveringen tilsættes persille og citrontimian.

5) Kom den kogte ris i et varmt serveringsfad. Læg kyllingestykkerne på risen og hæld sovsen over. Hæld citronsaft over inden servering.

Bon appetit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...