Karrysuppe er en af mine favoritter. Den er varm og mættende - og jeg har en ide om, at den tager brodden af tilstoppede næser og småforkølelse.
Plus det én af de opskrifter, som kan bruges af os på 5:2 fasten samtidig med, at resten af familien kan spise med. De får blot serveret nybagte boller til.
Jeg plejer desuden at tilsætte nul-kalorienudler, som jeg får fra Fitnessguru. De smager af ingenting i sig selv, men er mættende og uden energi.
Ingredienser (til fire portioner)
- Fire små porrer
- Tre snackpeber
- To gulerødder
- To løg
- Tre fed hvidløg
- Fire spsk rapsolie
- 1 ds kokusmælk light
- 600 g kogt kylling
- 1/2 liter vand
- Fire bouillonterninger
- Karry
- Chili
- Evt.nul-kalorie nudler.
- Grofthakkede grøntsager svitses i olien med karry og chili.
- Vand hældes over og bouillon tilsættes
- Suppen skal koge i ca. 30 minutter
- Herefter blendes sammen med kokosmælken.
- Og til sidst gives suppen et opkog.
- Hvis du vælger at bruge nul-kalorie nudlerne, så skal de vaskes og tilsættes suppen under sidste opkogning.
- Kyllingkødet tilsættes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar