Den nedenstående opskrift er med fløde, men er stadig kalorielet sammenlignet med, hvad jeg normalt spiser til frokost. Er du helt fanatisk kan fløden selvfølgelig udskiftes med mælk, der er endnu lettere i energi.
Ingredienser:
- 1 stort løg
- 1-2 fed hvidløg
- 1 spsk. chili eller paprika
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 grønsagsbouillon
- 2 porrer
- 1/2 l vand
- 2 dl fløde
- 200 g suppehorn
- Evt. brød som tilbehør og pynt med basilikum og baconstern.
- Løg og hvidløg skæres i tern, og svitses i gryde med olie og paprika
- Tilsæt tomater og porrer i tern sammen med vand og bouillon.
- Lad suppen koge i ca. 30 min.
- Kog suppehornene, mens du blender suppen og tilsætter fløde.
- Kog suppen i yderligere 5 min, mens du smager til med salt og peber.
- Server med brød og drys med baconstern og basilikum.
Jeg er ikke ferm i et køkken, og aner derfor ikke hvad suppehorn er?
SvarSletJa, det kunne lyde som et eller andet blæseinstrument, men det er bare navnet på de hersens pastaskruer, der bruges til supper.
SvarSletDu kan se dem her:
http://shoponjob.dk/suppehorn-500-g-durum-hvedemel.html