Om bloggen

Skagen, sommeren 2010
Bloggen her er ejet af mig, Michael Hansen. Jeg skriver denne blog om sundhed og livsstil for at hjælpe dig med at lægge en kritisk vinkel på informationsskyen af trænings-, ernærings- og sundhedsviden.

Med andre ord, så forsøger bloggen at gøre forarbejdet for dig, så du ved, hvad der er værd at bruge din tid på.

Artiklerne er egenproduktion og repræsenterer mine synspunkter. Artiklerne bygger på inspiration fra faglitteratur, podcasts, foredrag, avisartikler og mange andre kilder, som jeg beskæftiger mig med professionelt og på hobbyplan.

Jeg er hverken akademiker eller diætist, men underviser dagligt unge mennesker i naturfag, og befinder mig derigennem i "en krydsild" af kost- og træningsspørgsmål, som jeg ivrigt forsøger at besvare ved at inddrage faglitteratur i min undervisning.
 Disse spørgsmål er livsnerven bag denne blog.

Udover den professionelle interesse i ernærings- og træningsteori, har jeg i over 10 år været amatørstyrkeløfter, kampsportsudøver, amatørkonkurrenceløber og uddannet PADI-dykker. Jeg bilder mig således ind, at jeg har beskæftiget mig så meget med teori og praksis, at jeg kan formidle mine erfaringer videre til dig, kære læser.

 Det er MIT store ønske, at bloggen bliver DIN foretrukne kilde til trænings- og kostinformation.

Hilsen

Michael Hansen 

Mail: Sundhedoglivsstil@Hotmail.com
Instagram: sundhedoglivsstil 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...