mandag den 12. november 2012

Gratis trænings-app fra forsvaret

Hvis du har en smartphone eller tablet, så har du nu muligheden for gratis at træne efter et individuelt tilrettelagt program med de professionelle principper, som forsvaret selv benytter for at få folk i den bedst mulige form.


Rigtig mange danskere vil gerne i bedre form, men har svært ved at overskue at sætte sig ind i træningsprincipperne, finde nogle at træne med eller blot få sparet sammen til at kunne træne i center.

Og det er bestemt forståeligt, og også baggrunden bag min tidligere artikel om hjemmetræning Kom i form foran pc'en.

Men nu hvor alle render rundt med smartphones og iPads, så åbner der sig endnu flere muligheder for at bruge elektronikken til at træne med.

Og Forsvarets Center for Idræt har udviklet en app, der hedder Træn med Forsvaret, som er så genial, at jeg har svært ved at få hænderne ned igen.

Træn overalt med Forsvaret

Selv om app'en oprindelig var udtænkt til danske soldater, der skulle trænes inden udsendelserne, blev den gjort offentlig tilgængelig. Og den er blevet utrolig populær og allerede hentet over 26.000 gange.

Og der er mange grunde til dens popularitet. Først og fremmest kan app'en skræddersy et personligt, otte ugers træningsprogram baseret på forskellige tests af din kondition og form.

Herudover er øvelsesinstruktionerne utrolig gode og præcise. Der er både en video og et tekstafsnit med illustrationer, der sætter selv nybegyndere i stand til at gennemføre øvelserne sikkert og effektivt.

Til sidst er der mulighed for at tilpasse øvelserne efter et styrke- eller konditionsbetonet valg. En kombination kan også vælges.

Udover det otte ugers lange træningsprogram indeholder app'en nogle standard-programmer og et øvelses-bibliotek med ca. 100 øvelser.

Og der er slet ingen tvivl om, at du virkelig kan komme i suveræn form med denne app.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du henter app'en ganske gratis på nettet. Adroid-bruger her og Apple-brugere her.

Når app'en er hentet, skal du oprette en konto, så du altid kan følge dine træningspas. Det er smart at bruge tid på dette, da du kan følge din progression fremover.

Herefter vælger du træningsprogram - enten standart otte-ugersprogrammet eller et personligt program, hvor du også kan tage en test. Du har selvfølgelig også muligheden for at sammensætte et program efter eget valg.

Med mindre, at du er i god form allerede, så er standardprogrammet et fint sted at begynde. Og efter de første otte uger kan du så vurdere, hvor meget mere du har mod på.

Jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer om app'en. Er I lige så begejstret som jeg?

4 kommentarer:

 1. Jeg har lige hentet app'en tidligere i dag og har planer om at brugen den, nu hvor jeg skal i gang med at træne igen efter en lidt længere pause.
  Jeg er spændt på, hvad jeg kommer til at synes om den :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også app'en er genial! Den er super brugervenlig og får helt sikkert en masse igang med noget god træning! Har faktisk også selv anbefalet Forsvarets trænings app på egen blog :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har også fået hentet app'en og er i gang med mit otte ugers træningsprogram. Synes det er vildt smart, for kan godt have svært ved at overskue hvad jeg lige skal træne og så ender jeg med at springe over i stedet. Glæder mig til at se hvordan resultaterne er efter de otte uger :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre alle sammen. Meld endelig tilbage, når I har brugt den i et stykke tid.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...