søndag den 28. juli 2013

Deltag i proteinpulver give away

Så blev det give away-tid, hvor du kan vinde en pakke med Fitnessgurus nye One Whey Isolate smagsvarianter. Og det er ganske enkelt at deltage. Kig fordi og vær med i konkurrencen. 


 Jeg har været så heldig at få tilsendt ovenstående pakke med Fitnessgurus nye One Whey Isolate smagsvarianter, som de gerne vil have, at jeg deler ud blandt jer læsere. Og det gør jeg naturligvis gerne.

I indlægget forleden bad jeg jer om at komme med en god ide til, hvordan vi strikker en god konkurrence sammen, og resultater blev følgende: 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen om en pakke med Fitnessgurus nye One Whey Isolate smagsvarianter, så skal du først smide en kommentar herunder, så du kan indgå i lodtrækningen. 

Er du én af de heldige, så sender jeg en af de famøse pakker, og du skal derefter anmelde de forskellige varianter med et billede og kommentar på Instagram. Husk at lænke til Fitnessguru og bloggen her. 

Jeg trækker anmelderne på onsdag 31/7.

Kort fortalt: 
 • Smid en kommentar herunder og du er med i lodtrækningen
 • Anmeld smagsvarianterne på Instagram 
 • Husk at lænke til Fitnessguru og bloggen her. 
36 kommentarer:

 1. åh jeg vil så gerne prøve Fitnessgurus protein pulver! sikke en smart måde at få smagt lidt forskelligt på :)

  SvarSlet
 2. Det kunne være så fedt at vinde give away'en - jeg har længe overvejet at købe proteinpulver fra Fitnessguru, men har været meget usikker på, hvilken smagsvariant, jeg skulle vælge. Derfor er dette den perfekte mulighed for mig! Jeg vil holde mine fingre krydsede!
  God dag!
  - Katrine Marie Absalonsen

  SvarSlet
 3. Super fed give away :) Jeg skal med glæde anmelde produkterne på min instagram @abetterbritt :)

  SvarSlet
 4. Uh det vil jeg meget gerne vinde! Er i gang med at tabe mig samt træne for at få en mere tonet krop så det kunne være perfekt!

  SvarSlet
 5. Det kunne jeg da godt tænke mig at prøve:)

  SvarSlet
 6. Lækkert, jeg vil helt vildt gerne prøve fitnessgurus produkter. Er kørt død i det proteinpulver jeg har nu, og inden jeg smider en stor klar penge efter noget nyt, så er et par smagsprøver ikke af vejen :)

  SvarSlet
 7. Ihh, jeg håber at jeg skal anmelde smagsvarianterne ;)

  Mathildepape@hotmail.com

  Insta: Mathildepape

  God søndag!

  SvarSlet
 8. uhhh, det kunne være fedt at vinde :)

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

  SvarSlet
 9. Mega lækker give-away. Jeg håber helt sikkert på, at være den heldige vinder.

  ravnsbeck@gmail.com

  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 10. Eeeej - det vil jeg så gerne :) krydser alt, der krydses kan!

  Mvh. Anna Eiholm

  SvarSlet
 11. Jeg ville vildt gerne prøve proteinpulver. :) Jeg er overvejende vegetar og mangler en del protein.

  SvarSlet
 12. Jeg ønskede mig faktisk flere af fitnessgurus produkter i fødselsdagsgave - men fik at vide, at det kunne man altså ikke ønske sig! Synes bare bl.a. den med yoghurt og kiwi + jordbær/hvid chokolade lød megalækre:-P Så jeg håber jeg kan få lov til at prøve dem på denne måde her:)

  Hilsen Nana
  Instagram: @Regalah
  www.nana-regalah.dk - jeg skal nok anmelde på begge medier, hvis jeg får dem tilsendt :-)

  SvarSlet
 13. Deltager, vil jeg super gerne!

  SvarSlet
 14. Jeg vil super gerne deltage!! :-D

  SvarSlet
 15. Det ville jeg super gerne! Jeg har lige været inde og tjekke deres hjemmeside, og kan simpelthen ikke vælge!!! Deres varianter har været oppe og vende på flere sundhedsblogs, så der må være noget om snakken ;)
  Mine køkkenskabe tørster efter proteinpulver, så jeg krydser fingre :D

  SvarSlet
 16. Jeg vil super gerne være med! Jeg er super glad for at eksperimentere i køkkenet, så det kunne være fedt at få lov til at lege med proteinpulver i forskellige smage :)

  SvarSlet
 17. Årh det skal jeg da ha' lov til!
  Jeg bruger meget pulver, og gud hvor har Fitnessguru meget lækkert! Jeg er nød til at smage dem! Allesammen! Hehe..

  Jeg skriver selv blog: www.fitnessatlet.blogspot.dk

  Og er meget aktiv på IG under navnet: aknice

  Jeg håber du vælger mig ;)

  Hilsen Anja :D

  SvarSlet
 18. Jeg har i lang tid kæmpet med anoreksi og er ENDELIG kommet over på den anden side! :D
  Jeg elsker mine timer i træningscenteret og efter at have fået øjnene op for hvad god kost og rigeligt af den kan gøre for mit helbred og ikke mindst min muskelopbygning er jeg SÅ motiveret for at få den lækre slanke og sunde fitness krop som jeg ved jeg har potientiale til!

  Som vegetar er proteinpulver essientielt for mig så jeg får nok proteiner til at genopbygge min muskulatur som bestemt ikke har haft godt af spiseforstyrrelsen - jeg eeeelsker at lave mad og har det sjovt i køknet med at prøve nye opskrifter af med protein pulver så det hele bliver lidt lækkert ;-)
  Har i lang tid overvejet og afprøve nogle af de lækre smagsvarianter fra Fitnessguru og se hvad jeg kunne finde på af nye lækre retter.

  Er derudover ivrig bruger af Instagram så ville elske at tage billeder og anmelde de forskellige smagsvarianter og hvad jeg bruger dem til i køknet!

  Jeg håber du finder min historie inspirerende og vælger mig!

  God sommer :D

  Kærlig Hilsen Sofie

  SvarSlet
 19. Jeg ville hellere end gerne smage og bedømme :)
  X_marija_x@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg vil meget gerne være smagsbedømmer!

  SvarSlet
 21. Jeg har allerede smagt "Strawberry White Chocolate", og den var bare så lækker! Er ikke et sekund i tvivl om, at de andre smagsvarianter er lige så gode! Det ville en være fornøjelse at få lov til både at smage og bedømme de forskellige smagsvarianter :-)

  Julie3lyck@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg ville elske at afprøve de forskellige varianter og give en anmeldelse, både på min instagram @fitidanow og på min blog http://fitidanow.blogspot.dk/?m=1 :-)

  SvarSlet
 23. Jeg går meget op i træning og kost, og jeg har længe leget med tanken om proteinpulver. Da jeg ikke har prøvet det før, har jeg ikke vidst hvilken smagsvariant, der er noget for mig. Så jeg synes det her kunne være en super mulighed for at prøvesmage de forskellige varianter og derved kunne bestille mere i fremtiden! :-)
  - Rikke Gammelgaard Holm

  SvarSlet
 24. Jeg vil super gerne vinde, har længe overvejet at prøve det. Jeg har været i gennem et vægttabs forløb og har endelig fået smidt de ekstra 34 kg og nu skal der opbygges muskler.

  Jeg ville elske at anmelde produktet både på min instagram og Blog

  - Jane Lindenberg

  SvarSlet
 25. DET vil jeg da gerne prøve mig på;)

  SvarSlet
 26. Jeg vil gerne deltage :)
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

  SvarSlet
 27. Fed måde at gøre det på! I'm in :)

  SvarSlet
 28. Uh uh uh vil jeg viiiirkelig gerne... Jeg har prøvet en del andre proteinpulver fra Bodylab, Dymatize, Gymnordic og Nutramino, så jeg ved hvad jeg skal sammenligne med :) Ville være for fedt!

  SvarSlet
 29. Ih, jeg vil såååå gerne være anmelder. Og det bliver selvfølgelig både på IG og min blog:-)
  Kh Trine (trinestevn@yahoo.dk)

  SvarSlet
 30. Jeg er med :)
  Min mail: cutecille@live.dk

  SvarSlet
 31. Jeg træner 8-10 gange om ugen og har hidtil overlevet på mad og kakaomælk/mælk/juice umiddelbart efter træning, hvilket dog kan være ret besværligt til tider.. Havde i første omgang fravalgt proteinpulver, da det neutrale smager af pap og jeg ikke har lyst til at bruge penge på smagsvarianter, som jeg måske slet ikke kan lide. Din give-away giver mig mulighed for at gøre et forsøg alligevle, så forhåbentlig får jeg muligheden! :)

  Eneste problem: jeg har ikke instagram, så jeg er nok diskvalificeret på forhånd..

  SvarSlet
 32. Jeg vil rigtig gerne deltage i konkurrencen. Jeg kender kun til Nupos proteinpulver og vil elske at skulle smage mig igennem forskellige slagt pulvere.
  Jeg træner en del, spiser low carb og får ca 100 g protein/ dagen via min kost. Indimellem kan det være svært at komme derop - og så bruger jeg Nupo.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...