søndag den 14. juli 2013

Is uden kalorier - sådan!

Sommer betyder is. Men mange is er en dårlig ide, hvis du vil holde vægten. Heldigvis kan du spise lige så mange du vil af disse her kaloriefri-is.  


Sommerferien er den tid på året, hvor kiloene er mest tilbøjelige til at snige sig på. De mange kolde drinks, isvaflerne på stranden og aftensnacks på divaen i aftensolen - altså sammen hyggeligt, men det kan let få badevægten til at snurre i den forkerte retning.

Men hvad angår isene, så er der ingen grund til at holde sig tilbage. For de kan laves kalorielette eller endda helt kaloriefri hjemme i køkkenet - og det er let som en sommerbrise.

Frys selv isene er tilbage

Hvis du var barn i fattig-firserne som jeg, så husker du sikkert, hvordan redskaberne til frys selv is kunne købes i ethvert supermarked. Og for os, der gerne vil spise is uden kalorier, så er det en rigtig smart måde at løse det problem på.

Hvis dit lokale supermarked ikke har redskaberne til det, så kan grejet til lav selv is købes hos Plint.dk for 29 kr.

Frossen Rynkeby eller light sodavand

Jeg er temmelig vild med Rynkebys saftvarianter, som alle fås i light-varianter, hvor der er kun 10 kcal per 100 ml. Og der kan laves rigtig mange is ud af en liter saft.

Til sammenligning er der omkring 100 kcal i en klassisk champagnebrus og 340 kcal i en Daim Cone per 100 g.

Et helt kaloriefrit alternativ er at vælge saft med 100 % sødemiddel eller bruge en light udgave af din yndlingssodavand.

Sådan. Et super tip til hverdagen herfra!             

2 kommentarer:

  1. Vil også anbefale at fryse vandmelon i tern og derefter give det en tur i en kraftig blender (evt. med lidt mint eller lime) det giver en lækker og læskende sorbet/slushice :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lyder lækkert, Anne Sofie. Tak for fiffet.

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...