Faste læsere ved, at familien og jeg, i lidt over et år nu, har forsøgt kun at spise kød i weekenderne. Det er lykkedes nogenlunde, men det kræver øvelse og inspiration, når kødet ikke er centrum i måltidet.
Heldigvis finders der masser af inspiration på nettet - bl.a. hos bloggen The Healthy Apple, hvor der er masser af gode opskrifter og herunder er en, som jeg har brugt meget.
Ingredienser
- 2 revne squash
- 1 moden avocado skrællet og most
- Et drys chilipulver
- 200 g kikærter (drænet indhold af en dåse)
- 1 hakket løg
- 1 reven gulerod
- 50 g Tahini/sesampasta (Kan undlades)
- Lidt citronsaft (Kan undlades)
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Citronsaft og tahini blendes til det bliver en ensartet og glat masse.
- Avocadoen, gulerødderne og squashen tilsættes
- Herefter løgene og chilien, og der blendes til konsistensen er tilfredsstillende.
- Smag til med salt og peber.
Servér i små skåle sammen med chips, pitabrød eller grøntsagsstave.
Image: http://dinnerwithjulie.com
Ingen kommentarer:
Send en kommentar