Ingredienser (2 portioner)
- 1 spsk. rapsolie
- 1 groft hakket løg
- 400 g skrællede og grofthakkede gulerødder
- 1 fed hvidløg
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 30 g malede mandler (el. stødt i morter)
- Salt og friskkværnet feber
- 1 spsk. finthakket persille
- Evt. lidt chili
- Varm olien og svits løgene.
- Tilsæt gulerødder, hvidløget og 3 spsk. bouillon, og lad simre et øjeblik
- Bland de malede mandler sammen med 3 spsk. bouillon til en cremet masse.
- Hæld resten af bouillonen til gulerødderne og lad simre til de er kogt møre.
- Rør mandelmassen i og purer suppen med en stavblender til den helt jævn.
- Smag til med salt og peber, pynt med persille og eventuelt lidt revet chili.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar