tirsdag den 23. juli 2013

Protein sample give-away

Kunne du tænke dig at smage Fitnessgurus nye One Whey Isolate smagsvarianter? Jeg har brug for din hjælp til at lave en give-away af en håndfuld samples. Måske bliver du endda selv den heldige vinder? 


Måske husker du min artikel "3 gode grunde til at bruge proteinpulver"? I hvert fald er jeg blevet glad for proteinpulver for det kan bruges til rigtig mange ting - udover som efter-træningsmåltid.

Og derfor takkede jeg ja til at modtage prøver af Fitnessgurus nye One Whey Isolate smagsvarianter. Og prøv lige at se overfor, hvor mange jeg fik!

Der er fx Strawberry White Chocolate, Chocolate, Hazelnut, Pineapple, Cappuccino, Mango, Kiwi Yoghurt, Wildberry og mange andre. 

Derfor vil jeg gerne stable en give-away på benene, så I læsere kan smage de gode varer. Og det er virkelig noget af det bedste proteinpulver, jeg har prøvet. 

Men jeg har brug for jeres hjælp til at komme på en god ide til, hvordan give-awayen skal skrues sammen.

Fitnessguru vil selvfølgelig gerne have så megen omtale af deres produkt som mulig. Ligesom jeg gerne vil have massere af læsere på bloggen her. 

Så hvordan skruer vi det bedst sammen?

Smid en kommentar her eller på mail sundhedoglivsstil(snabela)hotmail.com med det bedste bud inden på torsdag, og så sender jeg den første pakke med prøvesmagninger af sted til dig som tak for hjælpen. 

Hilsen
M.Hansen 


.

12 kommentarer:

 1. Tænker at man med fordel kunne bruge instagram. Her kunne man ligge billeder ud med Fitnessguru som tag. Derved kommer de til at få en masse omtale og reklame, nogle folk har også deres Facebook instillet således at synes de om et billede på instagram optræder billedet på deres Facebook tidslinie. Tænker at man kunne tage billeder af hvad man bruger proteinpulveret til, i hvilken sammenhæng, mens man indtager det mv. Ville blive nogle ret fede billeder og ret god reklame, da de også ville kunne blive tagget med alt muligt andet og således dukke op når folk søger på div. ting.

  SvarSlet
 2. Mit bud er, at modtageren af pakken laver en lille "anmeldelse"/subjektiv mening til hver enkelt smag på instagram, hvor der selvfølgelig både linkes til din blog, fordi gaven kommer fra dig, og til fitnessguru, hvor produkterne kan købes.
  Jeg tænker fx et flot billede efter træning af en lækker shake.

  Håber jeg bliver den heldige, der må påtage mig opgaven ;) Jeg træner selv rigtig meget både styrketræning og cardio, og har allerede skrevet en masse produkter ned, som jeg gerne vil bestille fra Fitnessguru. Desværre er sådan nogle fornøjelser som proteinshakes ikke medregnet i SU fra statens side.

  SvarSlet
 3. Der ligger mange opskrifter på nettet, så tænker at modtageren af pakken tager et billedet af resultatet og skrive en lille anmeldelse, som de kan poste på Instagram med et specifikt hashtag, så du kan finde tilbage til det og poste dem i et indlæg på din blog. :)
  Jeg har aldrig prøvet proteinpulver, men jeg vil super gerne prøve at lave en opskrift med det

  SvarSlet
 4. Jeg tænker, at modtageren bruger pulveret i en af de mange opskrifter der findes med proteinpulver, tager et billede af det og poster resultatet på Instagram med en lille anmeldelse nedenunder og et bestemt hashtag, så du kan finde tilbage til det og poste det i et indlæg på din blog
  Jeg har længe gerne villet prøve proteinpulver, da jeg ser mange opskrifter med det, men har dog aldrig haft muligheden

  SvarSlet
 5. 'Lav den mest kreative ret med Fitnessguru proteinpulver' på Instagram. Lav din egen opskrift fx en protein frugtkage med kiwi smagen, lækre proteinpandekager med chokolade smagen, eksotisk mango proteinsmoothie med mango smagen osv. Her kan andre brugere få inspiration til hvordan de kan bruge proteinpulveret - ud over bare at drikke som en shake, og man kan se de mange muligheder i OneWhey.
  Selvfølgelig skal man tagge dig og Fitnessguru og skrive man er med i konkurrencen, det er jeg sikker på skaber en masse trafik til begge jeres hjemmesider :-)

  SvarSlet
 6. Jeg ville helt sikkert foreslå at du lavede en facebookside til din blog, hvor folk så skal ''like'' et indlæg hvor du omtaler mærket. Det er en win-win :-)

  SvarSlet
 7. Med udgangspunkt i nogle forskellige opskrifter(baseret på proteinpulver) kunne man lave en afstemning om, hvilken der er bedst. Eventuelt få noget interaktion med brugerne ala "Jeg skal lave en lækker sund dessert med smagen XX - hvilken type dessert kunne I tænke jer som opskrift?". Som mange andre har nævnt er instagram rigtig populært. Jeg ved Purepharma har deres eget tag der hedder ppfoodporn, hvor de opfordrer folk til at lægge sunde opskrifter ud. Ved at søge på dette tag er det så meningen man kan finde inspiration til sund(typisk low carb, paleoagtig mad) - de sponsorerer typisk crossfittere.

  Skidelækker aftale du har fået dig! Du er heldig, proteinpulver er så fandens dyrt!

  Venlig hilsen Nana
  www.nana-regalah.dk

  SvarSlet
 8. Hvis man nu har en blog, eller Instagram så kunne man jo sagtens lave et eller andet der. Eller skrive en kommentar med sin aller bedste opskrift med proteinpulver? :)))

  SvarSlet
 9. Mit bud er, at du finder to eller tre peroner (alt efter hvor mange samples, du har fået og har lyst til at give væk ;-)) der anmelder produkterne over en uges tid i forbindelse med deres almindelige træning. Det ville være en fordel, hvis du fandt forskellige personer i forhold til alder og træningsniveau samt træningsform. Modtagerne skulle altså alle anmelde forskellige smagsvarianter, så man får så mange forskellige meninger om samme produkt som muligt. Bedømmelsen skulle primært være baseret på shakes, da dette er den umiddelbare intention med produktet. Jeg ville mene, det er misvisende at anmelde produktet udfra anvendelse i en opskrift, da der er mange andre faktorer, der kan have en indflydelse på oplevelsen.
  Anmeldelsen i sig selv skulle bestå af en mindre tekst, men også en række stjerner inden for forskellige kategorier såsom konsistens, mæthedsfornemmelse og naturligvis smag. Dette gør det let for din blogs' læsere, at sammenligne alle produkterne.
  Dette forslag er muligvis en smule basalt, men ikke desto mindre ville det være let for den enkelte læser at vurdere produktet i fremtiden. Jeg ville ihvertfald synes, det var brugbart :-)

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres kommentarer - både her og på mail.

  Der er virkelig mange gode bud.

  SvarSlet
 11. Er der kommet en anmeldelse af disse smagsvarianter? Har smagt whey-udgaverne, og må sige det er det mest velsmagende proteinpulver jeg til dato har smagt! Ville gerne prøve Isolate udgaverne også, men synes det bliver lige dyrt nok med kr. 69,- oven i for porto, så efterlyser anmeldelse af disse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev anmeldt på Instagram, men måske skulle jeg samle op på anmeldelserne og lade dem udgive her på bloggen.

   Tak for ideen

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...