Jeg læste engang at bacon i virkeligheden var en grøntsag. Gid det var rigtigt, for udover smagen er der nok ikke meget godt at sige om bacon.
Tilgæld kan broccoli roses til skyerne ernæringsmæssigt, hvor imod smagen ikke er noget at skrive hjem om.
Men sammen kan de lave sunde og velsmagende retter - for eksempel denne tærte.
Bon Appetit.
Ingredienser (4 personer)
- 350 g broccoli
- 150 g pastaskruer
- 150 g baconskiver
- 120 g skinke
- 1 forårsløg
- 3 hele æg
- 450 g hytteost 4% (kan undlades eller erstattes med flødeost)
- 1 knsp. muskatnød
- 1 knsp. citronpeber
- 1 knsp. spidskommen
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. paprika
- 120 g revet cheddar
- Del broccoli i små buketter, blanchér dem i letsaltet vand og kog pastaen al dente.
- Skær 1/3 af baconen i strimler og brun dem
- Tilsæt skinkestrimlerne og lad dem brune med i et par minutter.
- Snit forårsløget snit.
- Kom broccoli, bacon, skinke, pasta og forårsløg i et smurt og raspdrysset tærteform med en diameter på ca. 25 cm.
- Rør æg, hytteost og krydderier sammen.
- Fordel æggemassen over tærten.
- Læg resten af baconskiverne langs kanten
- Drys med cheddarost
- Bag med 200 grader i ca. 40 min.
Årh, den lyder lækker! Jeg glæder mig til at prøve den! :-)
SvarSletSmiles,
Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com
Den ser godt nok god ud... Den skal prøves sammen med mange af dine andre lækre opskrifter her på siden. Finder du selv på opskrifterne eller finder du dem rundt omkring?
SvarSletKH Liv
Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at de var mine egne påfund. Desværre glæder det kun for de færreste. Resten er snuppet og modificeret fra alverdens blade eller hjemmesider.
Slet