Jeg kommer aldrig til at lave pomfritter på andre måder igen. Aldrig nogensinde.
Disse hvidløgsfritter trumfer let enhver pomfrittesvariant, jeg tidligere har lavet. Og så er de endda nogenlunde kalorielettet, fordi de er ovnbagt og ikke friturestegt.
Eneste alternativ, som jeg har pønset på er om olivenolie muligvis er bedre end rapsolie?
Ingredienser
- 700 g skrællede bagekartofler skåret i fine stænger
- Rapsolie
- Salt
- 1 tsk. smør
- 4 fed finthakket hvidløg
- 1 spsk. finthakket persille
- 1 spsk. revet parmesanost
Fremgangsmåde
- Opvarm ovnen til 200 grader
- Kartofler, rapsolie og salt omrystes i en plastikpose.
- Kartoflerne fordeles i ét lag på bagepladen. Bages indtil møre og gyldne (ca. 40 min).
- Kartoflerne vendes efter 20 minutter.
- Smør, hvidløg og persille kommer på en stor pande og steges ved lav varme.
- Pomfritterne vendes i blandingen og drysses med parmesan.
- Serveres straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar