Hvis du finder nogle andre spændende ingredienser at komme i pizza-muffins, så læg endelig en kommentar.
Pizza-muffins med tomat og mozzarella.
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 æg
- 1,5 dl minimælk
- 1/2 dl rapsolie
- lidt salt
- 200 g grahamsmel
- 200 g hvedemel
- 2-3 grofthakkede tomater
- 125 g mozzarellaost
- 1-2 tomater til pynt
- Frisk eller tørret oregano og basilikum
Woohoo - pizza-muffins |
- Pisk gær, æg og mælk sammen i en skål
- Tilsæt olie, salt, mel og rør det sammen til en klistret dej
- Kom de hakkede tomater, oregano, basilikum og mozzarella i dejen og ælt godt.
- Dejen skal fordeles i muffinforme - der skal bruges ca. 15 stk.
- Læg en skive tomat på toppen af hver muffin og lad hæve i ca. 45 min.
- Bag ved 180 grader i 30 minutter.
De ser lækre ud - ved du, om de kan fryses?
SvarSletHej Nina,
SvarSletDet vil jeg mene. Jeg har dog aldrig prøvet det. Af en eller anden årsag forsvinder de for hurtig til, at jeg har nået det.
Ha, ha det er jo en garanti for kvalitet. Grunden til at jeg spørger, er fordi jeg har brug for at have så meget forskelligt spændende i min fryser som muligt, fordi vi er en madpakkeramt familie, der ofte oplever at "gå død i" rugbrødsmadder :o)
SvarSletJamen, så håber jeg, at de kan bruges. Sig endelig til, hvis du ligger inde med lignede opskrifter, som du gerne vil dele.
SvarSletHej igen, jeg har netop fuldført et bagemaraton hjemme i mit køkken, du kan se nogle opskrifter her:
SvarSlethttp://oppaahesten.blogspot.com/2011/10/gaet-dd-i-rugbrd.html
Næste projekt bliver dine pizza-muffins. Jeg forsøger at fryse dem til den tid - jeg skal nok give besked, når jeg ved, om det kan lade sig gøre.
Hyggeligt at høre fra dig igen, Nina.
SvarSletDet ser spændende ud med dit bageprojekt - send mig en tanke, når du smager pizza-muffinene.