Suppen herunder er varm og krydret. Det høje indhold af hvidløg gør også, at du kan tage en løbetur senere på dagen uden at frygte hverken vampyrer eller forkølelser.
- 100 g hakket løg
- 3 tsk olivenolie
- 3-4 fed pillede hvidløg
- 200g svampe - jeg brugte shitake
- Et stykke skrællet ingefær - ca 3 cm.
- 100 ml kyllingboullion
- 300g babyspinat
- 300 ml vand
- 1/2 avocado
- Et drys salt
- Saften fra en citron og en lime.
- Evt. bønnespirer og chili.
- Steg løgene og hvidløgene i olivenolie til de bliver bløde og brune.
- Tilsæt svampene og lad dem stege med i et par par minutter
- Mens svampene steger i panden, så blendes kyllingboullionen og ingefæren til en puré.
- Purén tilsættes løgene og svampene i panden.
- Spinaten tilsættes panden og varmes god igennem.
- Hæld indholdet fra panden i en blender sammen med resten af ingredienserne.
- Det blendede indhold hældes tilbage på panden og varmes, så det simre.
- Afslut med at tilsætte en smule chili, bønnespire og saften fra en citron og lime.
.
Det lyder som en fantastisk opskrift.
SvarSletTak for den !
Den vil jeg bestemt afprøve :o)
mvh Mona