De skal desuden ikke håndformes, men blot afkøles og udskæres i små firkanter. De bliver simpelthen som små uslebne smagsdiamanter.
Mayanske chokoladetrøfler
Ingredienser
- Ca. 300g chokolade af den mørkeste slags. Groft hakket
- Saften fra en appelsin
- 1 tsk kanel
- 1/4 tsk chilipulver
- 1 tsk vanilie
- Et drys havsalt
- 1 spsk kokosolie (eller anden olie)
- 250 ml kokosmælk
- De hakkede chokoladestykker kommes i en skål sammen med appelsinsaften, kanel, chili, vanilie og et drys havsalt
- Varm kokosmælken og kokosolien op i en lille gryde.
- Den næsten kogende kokosmælk/olieblanding hældes over chokoladen og krydderierne. Omrør med en ske indtil chokoladen er smeltet og blandingen er ensartet.
- Hæld i en form med bagepapir i bunden. Blandingen sættes på køl natten over.
- Herefter tages chokoladen ud af formen og skæres i små mundrette stykker.
Image: http://www.hamiltons-chocolates.co.uk
Wow hvor lyder det bare godt ..
SvarSletperfekt, nærmest :o)
hilsen Mona
Ja, opskriften er virkelig et fund. Rema1000 har økologisk mørk chokolade til 10 kr per 100g. Hvis du bruger appelsinvariationen, så kan du droppe appelsinsaften i opskriften.
SvarSlet