fredag den 27. maj 2011

Sådan kommer du af med mormor-armene

Mormor-arme, bingovinger eller vinkeflæsk, er alle navne på den løse hud på undersiden af overarmen. En kropsdel så afskyet af kvinder, at de nægter at vinke og bevæge deres arme i fuld offentlighed. Og kønt ser det bestemt heller ikke ud. Men ro på kære læser, sådan slipper du af med den kongelige musklen. 

Jeg overhørte et par kollegaer, der talte om, hvordan de skulle komme af med den løse hud på overarmen. Og det var bestemt en interessant diskussion. Alt fra creme, til massage til yoga-øvelser blev foreslået. Google'er du "mormor-arme", så kommer der også lidt over 109.000 resultater.

Problemet må siges at fylde en hel del, men heldigvis er løsningen lige til.

Hvad skyldes mormor-arme?

Hvaba, unge mand?
For meget fedt. Ganske simpelt. Og derfor lyder opskriften også på, at du skal reducere din fedtmasse. Og hvis du begynder at tænke på punkt-slankning, så husker du nok, at vi allerede har vendt emnet i indlægget: "Sådan punktslanker du", og sagt nej til dén mulighed. 

Når kroppen har brug for energi, tager den nemlig ikke fedtet fra en specifik kropsdel ad gangen men fra hele kroppen. Så mens du ligger på gulvet og laver armøvelse nummer 201, så forbrænder du måske en smule energi, men desværre ikke kun fra armene – også fra ballerne, benene og dellen i nakken.

Hvad stiller jeg så op, hvis jeg ikke kan punktslanke?

Du skal tabe dig

Så snart du begynder at reducere mængden af fedt, vil du se at mormor-armene bliver mindre. Der er ingen brug til at lade dig lokke af alverdens slanke-te, slankecreme og lignende kvaksalveri. Der er ingen quick fix genvej til et vægttab. Det duer ganske enkelt ikke.

Din krop gemmer overskydende energi i form af fedt. Og den eneste måde at få bugt med det på, er at skabe et energiunderskud. Læs her hvordan du vælger en diæt, der virker.

Du skal øge din muskelmasse

Trimme, slanke, tone eller få markerede muskler er alle ord for at øge muskelmasse. Af en eller anden årsag er myten om, at kvinder forvandles til body-buildere, hvis de træner for muskelmasse utrolig hårdfør. Det sker ikke, og hvis du ikke vil tage mit ord for det, så skriver muskelforsker og professor Bente Klarlund det samme i artiklen her.

Øget muskelmasse er tilgengæld gavnligt på mange måder. Ikke blot kosmetisk, men også fordi muskelmasse er meget mere energiforbrændende end fedtmasse, hvorfor det også bliver lettere at holde vægten.

Læs her hvordan du kan komme i form foran pc'en, eller hvis du har en smule træningserfaring kan træne effektivt uden dikkedarer.

Svesken på disken 

Svesken på disken er, at alt for mange mennesker tror, at overskydende fedt kan fjernes ved kun at træne den specifikke kropsdel. Men det er kun halvdelen af opskriften. Ved at træne hårdt og effektivt OG reducere fedtmasse, vil du opnå resultater lysår før dine venner med den lyserøde håndvægt

Mænd og kvinder, som vil fjerne deller hvorsomhelst på kroppen, er nødt til indse at, det er en kombination af fedtmængde på det ønskede sted og muskler, som typisk er underudviklet

Så kom i gang! Og husk at vinke til mig, når vi ses på stranden.

Kan du lide indlæggene her på bloggen? Så spred budskabet ved at tilmelde dig som fast læser eller abonner på bloggen. En kommentar er også altid velkommen
mage: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

2 kommentarer:

 1. Jeg er ikke enig i at mormorarme skyldes for meget fedt. Jeg har ufrivilligt tabt 4 kg. og de kg. er simpelthen røget af ben, arme og numse. Efter vægttabet har jeg fået mormorarme - det havde jeg ikke før.

  SvarSlet
  Svar
  1. Verden er ganske rigtig aldrig så sort og hvid, at en årsag kan gives 100%. Når det så er sagt, er hvad jeg beskriver som mormor-arme ovenfor stort set altid fedtmasse.

   Herfor kan overskydende hus, manglende muskelmasse eller lignende sikker også være en forklaring.

   Løsningen er dog stadig den samme. Mindre fedt og større muskelmasse.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...